Image Alt

Confidentialitate

Care este domeniul de aplicare a prezentei declarații de confidențialitate?

Prezenta declarație de confidențialitate se aplică informațiilor dumneavoastră cu caracter personal colectate sau prelucrate prin intermediul site-urilor web, al aplicațiilor mobile și al altor servicii și produse care colectează sau prelucrează date și afișează prezenta declarație, care aparțin Comalat – Comalat SRL. Prezenta declarație nu se aplică site-urilor web ale altor entități, aplicațiilor mobile și altor servicii și produse care nu afișează sau includ o legătură către această declarație de confidențialitate sau care dispun de propria declarație de confidențialitate. Prezenta declarație de confidențialitate se aplică informațiilor dumneavoastră cu caracter personal, care reprezintă orice informație sau combinație de informații care pot fi utilizate în mod rezonabil pentru identificarea dumneavoastră.

Noi ne adaptăm practicile de confidențialitate la legislația națională privind protecția datelor și cooperăm cu autoritățile naționale pentru protecția datelor dacă acestea consideră că a apărut o problemă.

Ce informații colectăm și prelucrăm?

Putem colecta și prelucra diverse informații pe care ni le furnizați si cu care sunteti de acord, inclusiv detalii de contact și informații privind achizițiile sau date demografice.

 • Detaliile de contact includ informații cum ar fi nume, adrese, număr de telefon sau adrese de e-mail precum cele pe care ni le furnizați în timpul înregistrării online sau în timpul derulării relațiilor comerciale cu noi sau în timpul furnizării de servicii în favoarea noastră; unele site-uri web vă permit să creați un nume de utilizator și o parolă pentru a crea un cont.
 • Informațiile privind achizițiile includ date referitoare la achizițiile efectuate pe site-urile noastre, inclusiv informații referitoare la carduri de plată și detaliile de transport.
 • Informațiile demografice includ date precum vârsta, genul, hobby-urile sau activitățile desfășurate, gusturile sau alte informații privind preferințele.

Putem colecta informații din alte surse, inclusiv liste de contacte și informații demografice de la terți sau alte surse. Aceste date pot fi combinate cu alte informații pe care le colectăm și utilizăm în scopurile prevăzute în prezenta declarație de confidențialitate.

De asemenea, colectăm automat anumite tipuri de informații:

 • Adresa IP sau identificatorul dispozitivului, sistemul de operare al dispozitivului dumneavoastră, tipul de browser, site-urile web vizitate înainte sau după vizitarea site-ului nostru, paginile vizualizate și activitățile pe site-ul nostru, precum și interacțiunea dumneavoastră cu reclamele.
 • Furnizorii terți de servicii și partenerii noștri publicitari pot, de asemenea, colecta automat informații.
 • Aflați mai multe informații despre practicile noastre de colectare mai jos.

Aceste informații sunt colectate direct de la dumneavoastră, precum și prin intermediul unor terțe părți pe care le-ați autorizat să furnizeze astfel de informații cu caracter personal, precum și în cazul în care acest lucru este permis de legislația locală, prin surse accesibile publicului, cum ar fi mijloacele de comunicare socială.

De ce colectăm și cum utilizăm informațiile dumneavoastră?

Putem utiliza informațiile dumneavoastră pentru o diversitate de scopuri, inclusiv: pentru furnizarea produselor sau serviciilor solicitate de dumneavoastră; pentru administrarea promoțiilor (loterii promoționale, concursuri și oferte); pentru a comunica cu dumneavoastră; pentru transmiterea reclamelor; pentru îmbunătățirea site-urilor, produselor și serviciilor noastre; și pentru alte obiective comerciale întemeiate explicate în continuare după cum urmează:

 • Furnizarea caracteristicilor, produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră: Putem utiliza informațiile pe care le colectăm pentru a îndeplini solicitările dumneavoastră și a permite utilizarea caracteristicilor, produselor și serviciilor noastre.
 • Înregistrare, concursuri și promoții: Putem utiliza informațiile dumneavoastră pentru a vă înscrie în concursuri, a vă notifica cu privire la rezultate și a vă înregistra pentru anumite caracteristici, produse și servicii conform preferințelor de marketing alese de dumneavoastră.
 • Pentru a comunica cu dumneavoastră și a vă furniza informații: Putem utiliza informațiile pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru a răspunde la întrebările sau comentariile dumneavoastră, pentru a vă furniza actualizări și noutăți și a vă anunța când apar locuri de muncă vacante potrivite profilului dumneavoastră (în cazul în care transmiteți CV-ul). De asemenea, putem utiliza informațiile dumneavoastră pentru a vă furniza conținut personalizat, informații și pentru a vă trimite broșuri, cupoane, mostre, oferte și alte informații privind produsele sau grupul nostru de companii. Solicităm vizitatorilor care ne furnizează adresa de e-mail să indice dacă doresc informații suplimentare sau actualizări din partea noastră sau a site-ului nostru și doar cei care solicită acest lucru vor primi comunicări ulterioare din partea noastră. De asemenea, putem să vă întrebăm dacă doriți să primiți informații despre alte produse puse la dispoziție de membrele grupului nostru de companii. De asemenea, oferim vizitatorilor opțiunea de a renunța să mai primească e-mailuri sau alte informații din partea noastră oricând își doresc acest lucru.
 • Atunci când ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract încheiat cu dumneavoastră – Putem utiliza informațiile dumneavoastră atunci când lucrați pentru noi în calitate de angajat sau de prestator de servicii sau când candidați pentru un loc de muncă la noi, după caz, în legătură cu contractul dumneavoastră de muncă sau de prestări servicii. În cazul în care sunteți consumator sau utilizator al serviciilor noastre, vom utiliza informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile în conformitate cu contractul pe care îl avem încheiat cu dumneavoastră.
 • Pentru a vă furniza publicitate relevantă: Putem achiziționa și utiliza liste de e-mailuri înregistrate voluntar pentru a contacta clienți potențiali pe care credem că i-ar interesa produsele sau serviciile oferite de Comalat – Comalat SRL. Vom respecta cererile de renunțare și vom solicita asigurări din partea celor care ne pun la dispoziție listele că informațiile de contact prin e-mail sunt furnizate doar pentru acei consumatori care și-au exprimat dorința de a primi oferte și informații prin e-mail. De asemenea, putem utiliza informațiile demografice și cele referitoare la preferințe pentru a permite direcționarea reclamelor la produsele și serviciile Comalat – Comalat SRL către acei utilizatori pentru care sunt cel mai pertinente. Politica este astfel concepută încât utilizatorii să vadă reclamele cel mai probabil să îi intereseze, iar companiile publicitare să își afișeze reclamele persoanelor celor mai receptive.
 • Pentru a vă furniza alte oferte: De exemplu, uneori mărcile noastre vor face oferte, vor oferi cupoane și informații, inclusiv cataloage pe care le vor pune la dispoziția dumneavoastră prin poștă. De exemplu, când clienții plasează o comandă online în magazinele noastre pe bază de catalog sau se înscriu pentru unul dintre cataloagele noastre online, îi putem adăuga în listă pentru a primi acel catalog. De asemenea, putem utiliza listele primite de la terți sau surse publice pentru a vă trimite aceste informații și, după cum se procedează în mod obișnuit în activitățile pe bază de catalog, putem face schimb de nume și adrese (însă nu și de adrese de e-mail pentru care nu am primit consimțământul) ale clienților din catalogul nostru cu alte companii care desfășoară activități pe bază de catalog și care vă pot contacta de asemenea prin e-mail. Puteți renunța oricând să mai primiți comunicări offline din partea mărcilor noastre.
 • Pentru îmbunătățirea site-urilor, caracteristicilor, produselor și serviciilor noastre: Putem utiliza informațiile pe care le colectăm pentru a îmbunătăți oferta de produse și servicii Comalat – Comalat SRL, precum și site-urile web și caracteristicile noastre.
 • Pentru anumite activități automate de luare a deciziilor: Putem utiliza informațiile pe care le colectăm pentru difuzarea de publicitate online și/sau generarea unui profil de personalitate pentru dumneavoastră. Detaliile privind informațiile cu caracter personal pe care le colectăm, modul în care acestea sunt utilizate și modul în care se poate renunța la orice proces automat de luare a deciziilor sunt explicate mai jos.

Care este modul de partajare și dezvăluire a informațiilor dumneavoastră?

Putem partaja sau dezvălui informațiile dumneavoastră:

 • Către Comalat – Comalat SRL;
 • Vânzătorilor sau agenților. De exemplu, putem partaja informațiile dumneavoastră cu companiile pe care le-am angajat să presteze servicii în numele nostru. Atunci când partajăm informații cu companiile care prestează servicii pentru noi, acestea nu au permisiunea de a le utiliza în niciun alt scop și trebuie să păstreze confidențialitatea lor, cu excepția cazului în care consimțiți altfel.
 • Atunci când informațiile dumneavoastră pot fi transferate împreună cu alte active comerciale.

De asemenea, putem partaja sau dezvălui informațiile cu caracter personal, inclusiv conținutul comunicărilor dumneavoastră:

 • Pentru a respecta legea sau a răspunde acțiunilor în instanță sau ordinelor judecătorești, inclusiv din partea autorităților de aplicare a legii și agențiilor guvernamentale.
 • Pentru a investiga plângerile consumatorilor sau posibilele încălcări ale legii, pentru a proteja integritatea site-ului, pentru îndeplinirea cerințelor dumneavoastră sau pentru a coopera la orice investigație judiciară.
 • Pentru a proteja drepturile sau proprietatea Comalat – Comalat SRL sau a clienților noștri, inclusiv prin punerea în aplicare a termenilor care reglementează utilizarea serviciilor de către dumneavoastră.
 • Pentru a acționa cu buna credință conform căreia accesul la informații sau dezvăluirea acestora este necesar(ă) pentru protejarea siguranței asociaților și clienților noștri sau a publicului.

Vă rugăm să rețineți că site-urile noastre pot include legături către site-uri terțe ale căror practici de confidențialitate pot diferi de practicile noastre de confidențialitate. Dacă transmiteți informații cu caracter personal pe oricare dintre aceste site-uri, informațiile dumneavoastră sunt reglementate de politicile de confidențialitate ale acestora. Vă recomandăm să studiați politica de confidențialitate a oricărui site vizitat.

Cum publicăm reclamele prin intermediul publicității online bazate pe categorii de interese?

Uneori, afișăm reclamele atât pe rețeaua noastră de site-uri deținute și operate, cât și pe site-urile terților. Când vizitați unul dintre site-urile noastre sau vizualizați reclame pe care le publicăm în alt loc online, puteți vedea diferite tipuri de reclame, precum reclame text lângă rezultate de căutare sau reclame video pe pagini web. Uneori, aceste reclame sunt bazate pe conținutul paginilor pe care apar. Alteori, aceste reclame sunt generate prin potrivirea unei anumite reclame cu interesele dumneavoastră pe baza activităților online care au fost colectate în timp. Obiectivul publicității bazate pe categorii de interese este de a vă prezenta reclamele cele mai relevante pentru dumneavoastră.

Pentru aceasta, noi și unele dintre companiile de publicitate terțe folosim tehnologii precum module cookie și semnalizatoare web pentru a colecta informații privind interacțiunea dumneavoastră cu site-urile noastre web și alte site-uri terțe („Date online”). În general, aceste Date online nu vă identifică personal și de obicei sunt agregate cu alte date pentru a crea segmente – grupuri de utilizatori și anumite categorii generale de interese pe care le-am stabilit pe baza a diferiți factori (de ex., „fan activități sportive”). Datele online pot include:

 • Paginile web, produsele și serviciile pe care le vizualizați și legăturile pe care faceți clic atunci când utilizați site-urile și serviciile noastre, precum și site-urile terțe;
 • E-mailurile noastre pe care le vizualizați și legăturile pe care faceți clic în cadrul acelui e-mail;
 • Dacă vizualizați sau faceți clic pe reclamele care vă sunt afișate;
 • Date demografice și referitoare la interese, inclusiv localizarea geografică generală rezultată din adresa IP;
 • Termenii de căutare pe care îi introduceți atunci când utilizați anumite servicii de căutare.

Noi și partenerii noștri publicitari terți utilizăm aceste Date online pentru a ne crea o imagine mai clară asupra intereselor audienței cu care interacționăm – inclusiv dumneavoastră – în vederea difuzării de reclame care sunt mai relevante pentru cei interesați.

În plus, partenerii noștri publicitari terți folosesc aceste Date online pentru o diversitate de alte scopuri, inclusiv (a) în legătură cu reclamele care apar pe site-ul nostru sau alte site-uri, (b) pentru raportarea traficului de pe site, a statisticilor, a datelor publicitare și a altor interacțiuni cu reclamele și site-urile pe care sunt difuzate și (c) pentru măsurarea eficienței reclamelor online și a celor prin e-mail.

De ce v-ați dori să primiți reclame bazate pe categorii de interese?

Consumatorilor le place să primească reclame bazate pe categorii de interese din diferite motive. Reclamele bazate pe categorii de interese sunt utile deoarece sunt mai personalizate în raport cu interesele dumneavoastră particulare. Reclamele bazate pe categorii de interese sunt mai susceptibile să vă ajute în descoperirea de produse și servicii care sunt într-adevăr relevante pentru dumneavoastră și interesele dumneavoastră. Pe scurt, primirea reclamelor bazate pe categorii de interese vă poate ajuta să vă îmbunătățiți accesul la produse, servicii și caracteristici noi care sunt cele mai relevante pentru dumneavoastră și care, la rândul lor, pot contribui la îmbunătățirea vieții și experiențelor dumneavoastră sociale. Nu vă vom trimite mereu aceleași reclame deoarece numărul de afișări a unei anumite reclame bazate pe categorii de interese este limitat. Prin renunțarea la reclamele bazate pe categorii de interese pierdeți toate aceste beneficii.

Notă privind Google Analytics – Pentru a facilita livrarea de conținut relevant, utilizăm Caracteristicile Publicitare Google Analytics despre care puteți afla mai multe și la care puteți renunța aici.

Cum puteți renunța la reclamele bazate pe categorii de interese din partea noastră?

Dacă nu doriți să mai primiți reclame bazate pe categorii de interese din partea niciunuia dintre site-urile noastre, puteți renunța contactându-ne cu ajutorul informațiilor de mai jos. Vă rugăm totuși să rețineți că această renunțare nu înseamnă că nu veți mai vedea reclame din partea noastră online. Pur și simplu, acest lucru înseamnă că reclamele online din partea noastră pe care le vedeți nu sunt bazate pe interesele dumneavoastră particulare.

Atunci când renunțați folosind aceste metode, un modul cookie va fi plasat pe dispozitivul dumneavoastră indicând faptul că ați renunțat la publicitatea bazată pe categorii de interese. Dacă vă ștergeți modulele cookie, va trebui să renunțați din nou. Aceste site-uri oferă, de asemenea, informații detaliate cu privire la publicitatea bazată pe categorii de interese și sfaturi pentru gestionarea confidențialității online.

Notă privind modulele cookie

Ce sunt modulele cookie și cum le utilizăm?

„Modulele cookie” sunt fișiere de date pe care un site web le trimite pe computerul dumneavoastră în timpul vizionării site-ului. Aceste fișiere de date includ informații care oferă site-ului nostru posibilitatea de a reține informații importante care vor facilita și eficientiza utilizarea site-ului de către dumneavoastră. Site-urile noastre utilizează module cookie într-o varietate de scopuri. Folosim tehnologia cookie și adresele IP pentru a obține informații de la vizitatori online, precum și pentru a oferi vizitatorilor înregistrați cea mai bună experiență personalizată online.

Vizitatorii pe site-urile noastre folosesc browsere web și computere diferite. Pentru a facilita cât mai mult vizitele dumneavoastră în funcție de tehnologia pe care o utilizați, ținem automat evidența informațiilor precum tipul de browser (de ex., Internet Explorer) și sistemul de operare (de ex. Windows, Mac) utilizate de vizitator, precum și numele de domeniu al furnizorului de internet al vizitatorului. De asemenea, ținem evidența numărului total de vizitatori pe site-urile noastre în formă agregată pentru actualizarea și îmbunătățirea site-urilor noastre. Aceste informații ne indică dacă mai mulți vizitatori preferă anumite caracteristici sau zone în defavoarea altora, fapt care ne ajută să menținem site-ul la zi și interesant pentru majoritatea vizitatorilor noștri. De asemenea, folosim module cookie pentru a preveni accesul copiilor la anumite zone sau caracteristici destinate numai adulților sau adolescenților.

Cum utilizăm modulele cookie pentru a personaliza experiența dumneavoastră pe site-urile noastre?

Tehnologia cookie ne ajută să furnizăm conținut personalizat în funcție de interesele vizitatorilor și ne permite să facilităm procesul de comandare a produselor, înscrierea și participarea la loterii promoționale și concursuri, și oferirea de alte funcții pe site-ul nostru pentru vizitatori. Site-urile care oferă servicii de cumpărături online folosesc modulele cookie pentru a reține și procesa elementele din coșul dumneavoastră de cumpărături. Atunci când avem permisiunea conform practicilor și politicilor noastre comunicate, putem asocia informațiile cu caracter personal cu un fișier cookie în astfel de situații.

Utilizează terții module cookies pe site-ul nostru?

Terții pot avea permisiunea noastră de a utiliza module cookie și de a publica reclame pe site-urile noastre. Noi nu controlăm modulele cookie ale terților. Există programe gratuite pe care le puteți descărca și care vă permit să vă setați preferințele și să blocați marea majoritate a modulelor cookie de la terți pe Internet.

Diferite tipuri de module cookie utilizate de noi

Modulele cookie utilizate de noi se bazează pe ghidul Camerei Internaționale de Comerț pentru categoriile de module cookie: strict necesare, de performanță, privind funcționalitatea și de direcționare.

Modulele cookie „strict necesare” vă permit să navigați pe site-ul web și să utilizați caracteristici esențiale, precum zone securizate, coșuri de cumpărături și facturare online. Aceste module cookie nu colectează informații despre dumneavoastră care ar putea fi folosite în scopuri de marketing sau pentru a înregistra activitatea dumneavoastră pe internet. Noi folosim aceste module cookie strict necesare pentru

 • A reține informații precum cele pe care le-ați introdus în formularele de comandă atunci când navigați la pagini diferite într-o singură sesiune de navigare
 • A reține bunurile și serviciile pe care le-ați comandat atunci când accesați pagina de plată
 • A vă identifica atunci când vă conectați la un site web Comalat – Comalat SRL
 • A ne asigura că vă conectați la serviciul potrivit de pe site-ul nostru atunci când operăm orice modificări la modul de funcționare a site-ului

Modulele cookie pe care le-am definit ca module cookie „strict necesare” NU vor fi folosite pentru

 • A colecta informații care ar putea fi folosite pentru promovarea produselor sau serviciilor către dumneavoastră
 • A reține preferințele dumneavoastră sau numele de utilizator după ce încheiați vizita dumneavoastră curentă

Modulele cookie „de performanță” colectează informații despre modul în care utilizați site-ul nostru, de exemplu paginile pe care le vizitați, precum și dacă întâmpinați orice erori. Aceste module cookie nu colectează nicio informație care ar putea să vă identifice – toate informațiile colectate sunt anonime și sunt utilizate doar pentru a ne ajuta să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul nostru, să înțelegem ce îi interesează pe utilizatorii noștri și să măsurăm cât de eficientă este publicitatea noastră. Noi folosim module cookie „de performanță” pentru

 • A furniza statistici cu privire la modul în care este folosit site-ul nostru
 • A vedea cât de eficiente sunt reclamele noastre (nu folosim aceste informații pentru a direcționa reclame către dumneavoastră atunci când vizitați alte site-uri)
 • A îmbunătăți site-ul prin măsurarea erorilor care pot apărea
 • A testa diferite proiecte ale site-ului nostru

Modulele cookie pe care le-am definit ca module cookie „de performanță” NU vor fi folosite pentru

 • A colecta informații care ar putea fi folosite pentru promovarea produselor sau serviciilor către dumneavoastră pe alte site-uri web
 • A reține preferințele dumneavoastră sau numele de utilizator după ce încheiați vizita dumneavoastră curentă
 • A direcționa reclame către dumneavoastră pe orice alt site web

Modulele cookie „privind funcționalitatea” sunt folosite pentru a furniza servicii sau pentru a reține setări în vederea îmbunătățirii vizitei dumneavoastră. Noi folosim module cookie „privind funcționalitatea” pentru

 • A reține setările pe care le-ați aplicat, precum aspect, dimensiunea textului, preferințe și culori
 • A reține dacă v-am întrebat deja dacă doriți să completați un chestionar
 • A vă arăta când sunteți conectat la site-ul nostru
 • A partaja informații cu partenerii pentru a oferi un serviciu pe site-ul nostru. Informațiile partajate vor fi utilizate numai pentru a furniza serviciul, produsul sau funcția și în niciun alt scop

Modulele cookie definite ca module cookie „privind funcționalitatea” NU vor fi folosite pentru

 • A direcționa către dumneavoastră reclame pe alte site-uri web

Modulele cookie „de direcționare” sunt legate de servicii prestate de terți, cum ar fi butoanele „Îmi place” și butoanele „Distribuie”. Terțul furnizează aceste servicii în schimbul recunoașterii că ați vizitat site-ul nostru. Noi folosim module cookie „de direcționare” pentru

 • A ne conecta cu rețele sociale precum Facebook, care pot utiliza ulterior informațiile referitoare la vizita dumneavoastră pentru a direcționa reclame către dumneavoastră pe alte site-uri
 • A furniza agențiilor de publicitate informații referitoare la vizita dumneavoastră, astfel încât acestea să vă poată prezenta reclame care v-ar putea interesa

Ce sunt semnalizatoarele web și cum le utilizăm?

Unele dintre paginile noastre web și actualizările prin e-mail pot conține imagini electronice denumite „semnalizatoare web”, cunoscute și ca fișiere GIF de un pixel, fișiere GIF transparente sau etichete pixel. Pe site-uri, acestea ne permit contorizarea vizitatorilor care au vizualizat paginile noastre. În mesajele e-mail/buletinele informative promoționale, semnalizatoarele web ne permit să contorizăm numărul abonaților care le-au citit. Semnalizatoarele web ne permit să dezvoltăm informațiile statistice despre activitățile și caracteristicile de interes primordial pentru consumatori în vederea furnizării de conținut mai personalizat. Semnalizatoarele web nu sunt utilizate pentru accesarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal fără consimțământul dumneavoastră.

Cum puteți renunța la modulele cookie?

Setarea browser-ului dumneavoastră să respingă modulele cookie

Dacă nu doriți modulele cookie, puteți seta computerul să vă avertizeze de fiecare dată când un modul cookie este trimis sau să oprească toate modulele cookie prin intermediul browser-ului dumneavoastră (de ex. Internet Explorer sau Firefox). Căutați în meniul de AJUTOR al browser-ului pentru a afla modalitatea corectă de modificare sau actualizare a modulelor cookie.

În mod alternativ, puteți vizita care conține informații complete cu privire la modul în care puteți face acest lucru pe o mare varietate de browsere. Aici veți găsi și detalii cu privire la modul de ștergere a modulelor cookie de pe computer, precum și mai multe informații generale despre modulele cookie. Pentru informații cu privire la modul de a face acest lucru pe browser-ul telefonului mobil, consultați manualul de utilizare al telefonului.

Vă rugăm să rețineți că restricționarea modulelor cookie poate avea un impact asupra funcționalității site-urilor Comalat – Comalat SRL.

Ce altceva trebuie să mai știți?

Unde stocăm și prelucrăm informațiile dumneavoastră?

Informațiile cu caracter personal colectate pe site-urile și prin serviciile noastre, sau primite de către Comalat – Comalat SRL din partea dumneavoastră sau a terților, pot fi stocate în orice altă țară în care noi sau furnizorii noștri de servicii avem birouri.

Serverele și bazele de date în care pot fi stocate informațiile se pot afla în afara țării din care ați accesat acest site și într-o țară în care legislația în materie de confidențialitate diferă de cea din țara dumneavoastră de rezidență. Informațiile cu caracter personal pe care ni le furnizați pot fi transmise în străinătate, însă noi vom colecta, prelucra și utiliza informațiile cu caracter personal doar în conformitate cu prezenta declarație de confidențialitate.

Întrebările legate de locul de muncă pot fi transferate, de asemenea, către Comalat – Comalat SRL. Prin vizitarea acestui site și trimiterea informațiilor, sunteți de acord cu colectarea, procesarea, transferul și/sau stocarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal.

Pe ce perioadă stocăm informațiile dumneavoastră?

Reținem și stocăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal numai atâta timp cât avem un scop comercial legitim pentru a face acest lucru și în conformitate cu politicile noastre de păstrare a datelor și cât timp ne oferiți acordul să facem acest lucru. În orice moment vă puteți dezabona in a primi știri și informații de la noi (ex. În cazul emailului veți avea un link de fiecare dată in corpul e-mailului care vă v-a anunța că dacă dați clic vă veți dezabona automat). De asemenea în orice moment puteți scrie un mesaj la contact@comalat.ro în care să vă exprimați decizia ca datele dumneavoastre să fie șterse din baza noastră de date.

Care este situația informațiilor cu caracter personal accesibile publicului (precum cele din ferestrele de chat, panourile de afișare sau alte forumuri interactive)?

Putem pune la dispoziție ferestre de chat, panouri de afișare sau de avizare sau zone interactive unde vizitatorii pot posta comentarii sau informații pentru divertismentul vizitatorilor noștri. Dacă există sală de chat, panouri de avizare sau de afișare, rețele sociale sau alte zone interactive unde informațiile cu caracter personal pot fi postate pe acest site, studiați regulile de postare înainte de a face acest lucru, întrucât acestea sunt obligatorii, la fel ca Termenii și condițiile generale. Regulile de participare la caracteristicile interactive pot stabili restricții de vârstă și de altă natură pentru participanți. Tot ceea ce postați online reprezintă informații publice, iar compania noastră nu este responsabilă pentru nicio informație postată de dumneavoastră în mod voluntar online. Utilizatorii trebuie să acționeze cu prudență atunci când dezvăluie informații cu caracter personal online.

Cesiune

În cazul în care activele noastre sunt vândute sau achiziționate, în tot sau în parte, de către o altă parte sau, în cazul unei fuziuni, ne acordați dreptul de a cesiona informațiile personale pe care le-am colectat de la dumneavoastră.

Cum protejăm informațiile dumneavoastră?

Am implementat măsuri de protecție administrativă, fizică și tehnică menite să protejeze informațiile dumneavoastră. Nicio măsură de securitate nu este 100% sigură, de aceea vă recomandăm să luați măsuri suplimentare de protecție a informațiilor, inclusiv prin instalarea unui software antivirus actualizat, închiderea browserelor după utilizare, păstrarea confidențialității acreditărilor și parolelor de conectare și actualizarea regulată a software-ului și aplicațiilor pe care le-ați descărcat pentru a vă asigura că ați activat cele mai noi caracteristici de siguranță pe dispozitivele dumneavoastră.

 

Modificări ale prezentei Declarații de confidențialitate

Există posibilitatea ca prezenta declarație de confidențialitate să fie actualizată la anumite intervale de timp, prin urmare vă rugăm să vizitați periodic pagina noastră și să studiați modificările aduse. Vă vom notifica cu privire la modificările de fond aduse prezentei declarații de confidențialitate prin postarea unei notificări pe pagina noastră principală pentru o perioadă rezonabilă de timp și prin modificarea datei „Ultimei actualizări” [(mai jos)]. Utilizarea în continuare a site-urilor noastre după postarea modificărilor reprezintă acceptarea din partea dumneavoastră a modificărilor aduse termenilor.

Cum trebuie să procedați dacă aveți întrebări, doriți să accesați, actualizați sau ștergeți informații sau vreți să renunțați la primirea comunicărilor ulterioare?

Luăm măsuri pentru a păstra acuratețea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. Puteți vizualiza, corecta sau actualiza informațiile de contact cu caracter personal pe care le furnizați Comalat – Comalat SRL. Unele programe Comalat – Comalat SRL oferă acces pentru a vizualiza sau actualiza informațiile cu caracter personal online. Verificați acolo unde v-ați înregistrat pentru a afla dacă puteți vizualiza sau actualiza informațiile din acel loc.

Dacă doriți să accesați, actualizați, modificați, ștergeți, transferați, restricționați sau contestați prelucrarea informațiilor pe care le deținem despre dumneavoastră în baza noastră de date de marketing (supusă oricăror excepții juridice aplicabile), să renunțați la comunicările ulterioare din partea noastră sau dacă aveți întrebări despre declarația noastră de confidențialitate, vă rugăm să faceți clic aici.

În cazul în care prelucrarea informațiilor dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră, puteți avea dreptul de a vă retrage consimțământul contactându-ne prin e-mail la contact@comalat.ro. Rețineți că retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării de către noi a informațiilor dumneavoastră bazate pe consimțământul acordat înainte de retragerea dumneavoastră. Dacă este cazul, puteți avea, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la autoritatea locală de protecție a datelor. Intenționăm să rezolvăm orice probleme legate de gestionarea de către noi a informațiilor dumneavoastră și ne puteți contacta în orice moment cu privire la orice întrebări sau nelămuriri.

Cum ne puteți contacta?

Ne puteți contacta cu ajutorul informațiilor următoare:

Comalat – Comalat SRL
În atenția: Valentin Filip

Strada Florilor Nr.2, Nanov, 147215, Teleorman, Romania
E-mail: contact@comalat.ro

Ne-am angajat să colaborăm cu dumneavoastră pentru a soluționa orice plângeri pe care le puteți avea cu privire la prezenta Declarație de confidențialitate sau gestionarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care aveți orice preocupare, vă rugăm să contactați contact@comalat.ro și comunicarea dumneavoastră va fi abordată cu promptitudine.

Prelucrarea informațiilor în Uniunea Europeană

Colectăm și utilizăm doar informațiile cu caracter personal prelucrate în Uniunea Europeană atunci când avem o bază legală pentru a face acest lucru, după cum urmează:

 • Atunci când prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal este în interesul nostru legitim: de exemplu, putem utiliza informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile și conținutul site-urilor noastre, precum și în scopuri administrative, astfel cum s-a descris în prezenta declarație de confidențialitate.
 • Atunci când ne îndeplinim obligațiile în baza unui contract încheiat cu dumneavoastră: de exemplu, atunci când lucrați pentru noi în calitate de angajat sau de prestator de servicii sau când candidați pentru un loc de muncă la noi, va trebui să vă prelucrăm informațiile cu caracter personal în legătură cu contractul dumneavoastră de muncă sau de prestări servicii. În cazul în care sunteți consumator, vom utiliza informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile în conformitate cu contractul pe care îl avem încheiat cu dumneavoastră.
 • Atunci când avem o obligație legală de a face acest lucru: de exemplu, de a respecta legea sau a răspunde acțiunilor în instanță sau ordinelor judecătorești, inclusiv din partea autorităților de aplicare a legii și a agențiilor guvernamentale.

Consimțământ: Ne vom baza pe consimțământul dumneavoastră pentru a utiliza informațiile dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing, în conformitate cu legislația în vigoare.

Ianuarie 2021