Doar produse naturale

Produsele lactate sunt controversate în zilele noastre. Acestea sunt considerate de către organismele de sănătate ca fiind alimente esenţiale pentru sănătatea oaselor. Însă alţi experţi nu sunt de acord şi cred că laptele este dăunător şi ar trebui evitat.
Desigur, nu toate produsele lactate sunt la fel. Ele pot varia foarte mult, în funcţie de modul în care au fost crescute vacile şi de modul în care au fost procesate produsele lactate.

Lapte de consum

100% natural 1.8 % grăsime
din lapte pasteurizat! 1 L
m

Este un lapte exact așa cum îl dă vaca, 100% natural, fără lapte praf sau alți aditivi, cu grăsime standard de 1.8% sau 3.6%. Asta îl face și gustos, și echilibrat, exact cum a știut natura să-l facă mai bine.

Chiar dacă ne înfierbântăm când vine vorba de gusturi, preferăm o temperatură scăzută de pasteurizare, și doar timp de câteva secunde, pentru a păstra toate substanțele nutritive naturale.  

Lapte bătut

100% natural 2% grăsime
din lapte pasteurizat 1 Kg
m

Uite un lapte bătut numai bun de băut! Cu doar 2% grăsime și extrem de gustos, acest lapte bătut reprezintă doza fresh, menită să-ți potolească pofta și foamea, mai ales dacă îl ”acompaniezi” cu produse de patiserie sau o mămăliguță caldă.

Fiind un produs natural, fără lapte praf, proteine adăugate, stabilizatori sau aditivi, s-ar putea să se separe zerul. Tot ce trebuie să faci e să agiți puțin sticla, ca să se omogenizeze și e gata pentru consum. Pregătește-te să ai ”mustăți” de lapte!

Comalat Sana

100% natural 3,6% grăsime
din lapte pasteurizat 500 g
m

Descoperă o sana fină și cremoasă, numai bună pentru o gustare! Creată dintr-un lapte bun, moderat de gras 3.6% grăsime, această sana devine completarea perfectă pentru o gustare rapidă cu covrigi sau produse de patiserie.

Fiind un produs natural, fără lapte praf, proteine adăugate, stabilizatori sau aditivi, s-ar putea să se separe zerul. Tot ce trebuie să faci e să agiți puțin sticla, ca să se omogenizeze și e gata pentru consum.

Smântână proaspătă

100% natural 25% grăsime
N/A 200g, 1 Kg
m

Naturală 100%, extrasă din lapte proaspăt de la vacă, smântâna proaspătă de la Comalat nu are adaos de aditivi sau stabilizatori și este pasteurizată la temperatură joasă. Cu un ușor miros de fân, are o textură fină, mai subțire, dar suficient de cremoasă cât să te inspire de cum deschizi capacul să te apuci de felurite preparate rapide sau simandicoase, sărate sau dulci.

Fie că te-ai înarmat cu un tel și ai bătut-o bine cât să obții cea mai infoiată frișcă, iar că să fii sigur de rezultat ai adăugat și câțiva stropi de zeamă de lămaie, fie că ai vrut să o tratezi cu blândețe și ai adăugat-o într-un sos savuros peste pastele tale preferate, smântâna proaspătă de la Comalat te îmbie să dai frâu liber imaginației indiferent de cât ești de versat (sau nu) în ale bucătăriei.

O poți folosi în sosuri, supe, creme aromate sau picante, spume desert sau înghețate. Ti-ai suflecat manecile?

Iaurt Natural

100% natural 2,8 % grăsime
din lapte pasteurizat 1 Kg
m

Din laptele bun de la vacă am făcut un iaurt natural; doar lapte și culturi lacticeAm păstrat gustul dulce al laptelui  întru-un iaurt proaspăt și bunfără lapte praf, fără conservanți sau aditivifără proteine adăugate.