Despre noi

Totul despre Comalat

Suntem brandul de lactate de specialitate 100% românești, naturale și integrale, adaptate cerințelor și posibilităților lumii de azi. Ne implicăm în întregul proces, având atât mijloacele, cât și dorința de a produce lactate de calitate, sigure, nutritive și fără adaosuri nocive.
Gustoase precum cele de la țară sau de la piață, dar sigure cum numai o fabrică performantă poate oferi. Ne îngrijim cu dedicare ca să creăm cu pasiune gusturi noi, păstrăm standardele cu rigurozitate și credem că viața e mai liniștită când alegi faptele bune și-un pahar de lapte cald.

Produse 100% Naturale

Credem în 100% natural, și asta pentru că ținem foarte mult la sănătatea copiilor dar și a celor mari.

Afacere de Familie pentru Familii

Credem în oameni, iar oamenii se încred în noi pentru că oferim produse 100% naturale, ca la mama acasă. Oferim clienților doar ceea ce am vrea să cumpărăm pentru noi înșine.

Credem în lactatele integrale,

pentru că sunt făcute din lapte așa cum îl dă vaca. Iar noi avem încredere în natură. Dar credem că fiecare trebuie să-și urmeze gustul, atâta timp cât își respectă și sănătatea. Și animalele. Și mediul.

Produse 100% Românești

Suntem mândri că putem avea un business sustenabil și responsabil, 100% românesc.

Profesionalism și Calitate

Credem în oameni și în lactate de specialitate. Adică în pricepere și responsabilitate. În secrete atunci când e vorba de rețete unice și gustoase, și în transparență când vine vorba de procese, ingrediente și calitate.

Credem și în viitor, și în tradiție.

Și în nutriționist, și în bucătar. Și în siguranță, și în gust. Credem în calea informată, de mijloc, calea specialistului, cea care ne convinge și simțurile, și vitalitatea.

m

Fă cunoștință cu noi

„Ne dorim să intrăm în marile reţele de magazine. Practic, constat că este vital să fii prezent în marile reţele de magazine. Comerţul modern câştigă tot mai mult teren pe piaţă. Deja avem un proiect în derulare pentru retehnolo­gizare, astfel încât să asigurăm realizarea pro­duselor sub prezentarea pe care o ve­dem în marile reţele”
m

Investiții în retehnologizarea fabricii pentru a intra în comerţul modern

Comalat, producător de lactate din judeţul Teleorman dezvoltat de antreprenorul Petre Filip, a investit în 2019 jumătate de milion de euro în retehnologizarea fabricii, compania vizând extinderea în marile reţele de magazine.
În prezent, produsele Comalat sunt prezente în reţeaua de hipermarketuri Cora, în magazine din comerţul tradiţional şi în magazinul propriu al companiei de la fabrică.

Ce spun ei despre noi!

Deși prezentă pe piețe foarte competitive, ce se dezvolta constant, Comalat ne aduce zâmbetul pe buze cu produse lactate de calitate, naturale si foarte gustoase. Recomand!

Budeanu Smaranda

Client

Ce spun ei despre noi!

De mult timp sunt lactatele mele preferate. Când am mâncat prima data am simțit gustul lactatelor din copilărie. Nu sunt aditivate și sunt din lapte proaspăt. Le recomand cu căldură.

Carmen Ionescu

Client

Ce spun ei despre noi!

Recomand. Consumați cu încredere, 100% naturale toate produsele!!!

Florian Petrache

Client

Ce spun ei despre noi!

Este singura fabrică din România care produce cele mai naturale produse din lapte natural.!

Costica Coșbuc

Client

Ce spun ei despre noi!

Cele mai bune produse. Recunosc ca de când le am descoperit, cu mulți ani în urma, nu mai consum alte produse de acest fel, oricât de faimos ar fi numele firmei.

Doina Basarabescu

Client