Naturală 100%, extrasă din lapte proaspăt de la vacă, smântâna proaspătă de la Comalat nu are adaos de aditivi sau stabilizatori și este pasteurizată la temperatură joasă. Cu un ușor miros de fân, are o textură fină, mai subțire, dar suficient de cremoasă cât să te inspire de cum deschizi capacul să te apuci de felurite preparate rapide sau simandicoase, sărate sau dulci.
Fie că te-ai înarmat cu un tel și ai bătut-o bine cât să obții cea mai infoiată frișcă, iar că să fii sigur de rezultat ai adăugat și câțiva stropi de zeamă de lămaie, fie că ai vrut să o tratezi cu blândețe și ai adăugat-o într-un sos savuros peste pastele tale preferate, smântâna proaspătă de la Comalat te îmbie să dai frâu liber imaginației indiferent de cât ești de versat (sau nu) în ale bucătăriei.
O poți folosi în sosuri, supe, creme aromate sau picante, spume desert sau înghețate. Ti-ai suflecat manecile?